Barion Pixel

Vízalatti szex pro és kontra

vízalatti szex jakuzzi

A vízalatti szex eléggé megosztó téma. Vannak akik izgalmas kalandként tekintenek rá, még mások undorodnak tőle. Kinek van igaza a témában? Lehet-e egyáltalán igazságot tenni?

Az egész vízalatti szex témában a nedves közeg az, ami igazán vonzó sokaknak. Az igaz, hogy tud élménnyel szolgálni és igazi kalandot jelenteni egy nyári túlfűtött északán, ugyanakkor az egyértelmű veszélyességével is számolni kell.

Az ellenérvek viszonylag könnyen kikövetkeztethetőek. A víz olyan baktériumokat tartalmazhat, mint a szalmonella vagy a kólibaktérium. Ezek megtalálhatóak mind a medencékben, tengerekben, tavakban, óceánokban is. Vízalatti szex közben pedig könnyedén bejuthatnak a testedbe. Ezenkívül ki is száradhatsz, mert bár nedves közegben vagy, a hüvelyi nedvességet a víz kimoshatja. Ráadásul a védelemként elképzelt óvszer is könnyebben kiszakadhat ilyenkor. Sós vízben, tehát tengerekben, óceánban a sókoncentráció az ellenség, míg medencékben a klór, illetve egyéb kemikáliák. Egy tiszta vízű tó, mint például a Bajkál-tó vagy Ladoga-tó ideális lehet, viszont nembiztos, hogy egy ekkora távolságot érdemes-e bevállalni. Ami a fürdőkádat illeti, szintén a medencés hasonlat igaz rá, sajnos a csapvíz is fertőtlenített, de lényegesen kisebb mértékben. Végezetül pedig a víz nem gátolja a teherbeesést.

Ami a vízalatti szex előnyeit illeti, nem más, mint a titkos kaland erotikus játéka. Az apró finom mozdulatok és a teljesen más, a megszokottól eltérő közeg sok párnak maradandó élmény. Sokak szerint egy romantikus wellness-hétvégén ez a fajta tapasztalás kötelező érvényű. Ezen kívül, ha kipbáljuk az aktust, nem törvényszerű, hogy rögtön fertőzést is kapunk. Megfelelő előkészülettel és gondos tervezéssel persze a problémák nagy része kiküszöbölhető. Szerencsére ma már elérhetőek különféle vízalapú, lúgos tartalmú síkosítók. Sőt, azok akik a fentiek miatt nem ajánlják ezt a fajta együttlétet, azok többsége elismeri, hogy egy előjátéknak lehet helye a medencében. És nem kötelező elmerülni, a zuhanyzóban történő szeretkezés is bőven kielégítő lehet a károsabb mellékhatások nélkül is.

Tippek, ha mindenképpen a vízalatti szexet választjátok!

Először is, keresetek egy stabil pontot. A vízben tapasztalható súlytalanság kifejezetten remek érzés az aktust ugyanakkor nem igazán lendíti előre. A férfi számára stabilitást igényel a behatolás, ezért a sikerhez valamilyen fogódzó, támasz szükséges. Ilyen lehet például a medence lépcsője, a jakuzzi ülőrésze vagy egy korlát, de megteszi a víz sekélyebb része is, ahol leér a lábad, lábatok és partnereddel megkapaszkodhattok a szegélyben.

Óvszer nem igazán, viszont sikosító ajánlott!

A vízalatti szex kalandja előtt érdemes hidratálni és a wécézést jóval előtte elintézni. Érdemes táplálékiegészítőt használni, hogy szervezeted feltööltve vitaminokkal, könnyebben ellenálljon a különféle fertőzéseknek. Ha a szex jakuzziban történik, akkor érdemes odafigyelni a hőmérsékletre. Az intenzív szex önmagában is sok hőt termel a szervezetetek számára, nincs szükség még a forró vízre is. Azonban bármelyik közeget is választod, akár a tavakat, akár a tengereket, akár a medencéket, tudd, hogy ha pózokról nem is, de bizonyos érintkezésekről érdemes lemondanotok. Ilyen az anális és az orális szex a víz szintje alatt. Előbbi nemcsak a fertőzésveszély miatt, hanem a saját szennyezése okán is. A víz ugyanis mindenkié! Utóbbi pedig a húgyúti fertőzések miatt tabu.

A legjobb, ha te és a párod inkább a pózokra koncentráltok. A vízalatti szex közegében sokkal könnyebben, már-már 360-fokban lehet mozogni. Ezt a fajta szabadságot pedig minden korosztály megérdemli!

Gratulálok, sikeresen kitöltötted!
E-mailt fogsz kapni hamarosan az eredményről!

 

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Szólj hozzá

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.