Barion Pixel

Szexuális problémák

A merevedési zavar

A szexuális problémák bármely életkorban kialakulhatnak, de a legtöbb nő 30 éves kora előtt szenvedi el a legnehezebb nehézségeket, míg a legtöbb férfi 50 éves kora után tapasztalja a sajátjaikat. Ez azt jelenti, hogy sok pár szexuális szinkronja nincs összhangban.

Fiatal szerelmesek szexuális problémái

 

Sok fiatal férfi szenved szexuális problémákkal: teljesítményi szorongás és aggodalmak a pénisz mérete miatt, korai magömlés, magömlési nehézségek és esetenként erekciózavar.
De a fiatal férfiak két legnagyobb problémája – a péniszméret miatti szorongás és a korai magömlés.
A fiatal nők szexuális aggályai általában bonyolultabbak. A lányok úgy nőnek fel, hogy szeretnék felfedezni szexualitásukat , de vegyes üzeneteket hallanak. Ha félénknek érzik magukat, vagy visszautasítják a fiúk közeledését, akkor „prüdek” vagy „jéglányok”. De ha túlságosan lelkesnek tűnnek, akkor „könnyűvérűek”, „lotyók” vagy „ribancok”.
A fiatal nők érthető módon aggódnak a terhesség kockázata miatt, és mélységesen csalódottak, ha olyan férfiakkal vannak együtt, akik kevésbé aggódnak.
A legtöbb fiatal férfi (és sok idősebb férfi) úgy gondolja, hogy a közösülés a kulcsa a nők örömének és orgazmusának . A nők 25 százaléka éri el folyamatosan az orgazmust pusztán a közösüléstől. Az orgazmus eléréséhez a legtöbbnek gyengéd, tartós csiklósimogatásra van szüksége. Sok fiatal férfi tudatlansága következtében sok fiatal nő nem kapja meg a szükséges stimulációt, és nehézségei vannak az orgazmusban. De amikor a fiatal nőknek nehézségei vannak az orgazmussal, gyakran tévesen önmagukat hibáztatják.
Időbe telik, gyakran évekbe telik, amíg a fiatal nők belenyugszanak a szexualitásukba. A folyamat általában magában foglalja azt, hogy a férfiakkal határozottabbá válnak az általuk preferált erotikus tempóról (általában lassabban fordulnak elő több csókolózás, ölelkezés és kölcsönös egésztestes masszázzsal), valamint a szexuális mozdulatokkal, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kellően felizguljanak az orgazmushoz
Körülbelül 30 éves korukra, ahogy egyre tapasztaltabbak lesznek az életben és a szexben, a legtöbb nő (többé-kevésbé) megbékél szexualitásával. A legtöbben jobban érzik magukat amiatt ami felizgatja őket, és lehetővé teszi számukra, hogy elélvezzenek – esetleg egyedül a hüvelyi közösüléssel, de valószínűleg a csikló kézzel, nyelvvel történő közvetlen stimulálásával kombinálva.

 

Idősebb szerelmesek szexuális problémái

 

Ahogy a nők elérik a negyvenes éveiket, elkezdenek menopauzálni. Ez két új problémát okoz – a hüvelyszárazságot és a hüvelysorvadást, a hüvelyfal elvékonyodását, amelyek mindkettő kényelmetlenné és néha lehetetlenné teheti a közösülést. Szárazság bármely életkorban kialakulhat, de 40 év után egyre gyakoribbá válik. A hüvelyszövet elvékonyodása általában 55 év után válik problémássá. Szerencsére a szexuális síkosítók enyhítik a legtöbb szárazságot, és segítenek megvédeni az atrófiával összefüggő irritációt a közösülés során.
Emellett az idősebb nők egy másik kihívással néznek szembe: a demográfiai helyzettel. A nők átlagosan tovább élnek, mint a férfiak. Az életkor előrehaladtával sokaknak meg kell küzdeniük az özvegységgel, a merevedési zavarban szenvedő férfiakkal, akik (tévesen) azt hiszik, hogy szexuálisan elhasználódtak, és azzal a ténnyel, hogy az idősebb egyedülálló férfiak gyakran fiatalabb nőket üldöznek. Ennek eredményeként az idősebb nők a partnerszex lehetőségeinek csökkenésével küzdenek.

 

Bármilyen kihívást is jelentenek az idősebb nők szexuális dilemmái, az idősebb férfiak problémái általában ijesztőbbek.

50 éves kor után kevésbé tudnak felizgulni. Azok a férfiak, akik huszonéves korukban állandóan kanosak voltak, gyakran tapasztalják, hogy nem érzik magukat izgatottnak. Ez a fő oka annak, hogy sok középkorú és idősebb férfi néz pornográfiát – hogy megnyugtassa magát, hogy még mindig felizgulhat.
Ezen túlmenően, 65 éves korukra a legtöbb férfiban kialakul legalább némi merevedési zavar.  Az ok gyakran orvosi, beleértve a cukorbetegséget, az elhízást és a szívbetegségeket. Ezek az állapotok csökkentik a véráramlást a péniszbe, és az erekció romlását okozzák – 45-50 éves korban kezdődő balkéz erekciót, majd enyhe merevedési zavart, amely gyakran súlyosabbá válik. És amikor az idősebb férfiak erekciót emelnek, nem olyan teltek és nem olyan határozottak, mint korábban – és a dolgok közepette elhervadhatnak, gyakran minden látható ok nélkül. Az erekciós szerek segíthetnek. A legjobb esetben ezek a változások zavarba ejtőnek tűnnek. A legrosszabb esetben a férfiak úgy döntenek, hogy már nem működnek szexuálisan, gyakran partnereik bánatára.
Ezenkívül sok idős férfi továbbra is szenved a korai magömléstől. A felnőtt férfiak egynegyedétől egyharmadáig minden életkorban gyenge az ejakuláció szabályozása. Sok idős férfi azonban éppen akkor tapasztalja a kiújuló korai magömlést, amikor az erekciója akadozni kezd. A korai magömlés fő oka a stressz , például az erekciós nehézségek okozta stressz.
Az idősebb férfiak szexuális változásai idegesítőek lehetnek. Évtizedek után a libidójukat és a szexuális funkciójukat magától értetődőnek tekintik, vagy 50 év után egyik sem automatikus többé. Ez zavaró és frusztráló lehet, ami miatt egyes férfiak „visszavonulnak” a partnerszextől.

 

Életed legjobb aktusa

 

A tisztességes párkapcsolatban élő párok számára általában a harmincas-negyvenes évekre esik a legkevesebb szexuális probléma. Ebben a szakaszban a legtöbb nő túllépett a fiatal nőket sújtó szexuális problémákon, és a legtöbb férfinak még nem kellett szembenéznie az idősebb férfiak szexuális aggályaival.
De egyetlen szexuális probléma egyik nemben sem zárja ki a nagyszerű szexet. Ahogy az emberekben bármilyen életkorban kialakulhatnak szexuális problémák, az emberek is képesek megbirkózni és élvezni a csodálatos szeretkezést bármely életkorban. Hogyan? Azáltal, hogy megérti, és elismeri a szexuális problémáját előrébb kerül a megoldáshoz is.
Sokan foglalkoznak a potencia problémákkal, és az egyik legjobb megoldás a potencianövelő tabletta.

 

Tekintse meg a kínálatunkban található legjobb potencianövelő termékeinket.

AJÁNLOTT TERMÉKEK

BOOM BOOM TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

Boom Boom vélemény:

Sosem gondoltam volna hogy ekkora szexuális élményt nyújthat egy potencianövelő kapszula. Sok kétség volt bennem mikor megrendeltem a BOOM BOOM  terméküket, amit felváltott a bizonyosság érzése. Azóta minden barátomnak ajánlom ha egy kis izgalmat akar csempészni az intim együttlétbe.

Sándor

GENTLEMANUS TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

Gentlemanus vélemény:

A feleségemmel szerettük volna felfrissíteni a szexuális életünket, ezért rendeltem meg a GENTLEMANUS potencianövelő szert. A hatása szinte hihetettlen volt.  Hatalmas élményben volt részünk. Köszönöm 

Tibor

ALPHA MAN TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

ALPHA MAN VÉLEMÉNY:

Végre egy multivitamin ami kifejezetten nekünk férfiaknak szántak. És tényleg hatásos. Szkeptikus voltam mikor megrendeltem, de minden elképzelésemet felülmúlta. Az ALPHA MAN hatására sokkal energikusabbnak érzem magam és jobb a közérzetem is. 

Tihamér

LONG LOVE TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

Long love vélemény:

Eddigi életemben mindig problémám volt a korai ejakulációmmal. Természetes készítményt kerestem a problémám kezelésére,, ekkor találtam a LONG LOVE -ra az Önök termékére. 
Használata során végre hosszabbak lettek a szeretkezéseim. A partnerem is sokkal elégedettebb velem. Köszönöm ezt a csodaterméket.

Péter

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Szólj hozzá

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.