Barion Pixel

Miért fontos a fizikai korlátok megvitatása?

Miért fontos a fizikai korlátok megvitatása?

Milyen témákat érdemes megvitatni a szexpartneremmel?

 

Az empátia és az érzelmi kapcsolatok általában nagyon fontosak a szexuális intimitás kialakításában.  Három szexuális téma, amelyet meg kell beszélnie partnerével, beleértve a fizikai korlátokat, a nemi előzményeket, a szexuális úton terjedő betegségeket.

Az olyan érzéki cselekvések, mint az ölelkezés, a csókolózás nagyon fontosak a kifejező kötelékek fenntartásához.

Amikor az intimitás érzelmiről fizikaira változik, a szexuális kapcsolatban lévő partnereknek nyílt és őszinte megbeszéléseket kell folytatniuk. Vannak olyan témák, amelyeket mindig érdemes megvitatni, amikor új szexuális partnerrel lép kapcsolatba. Tudjuk hogy a kapcsolatok változhatnak. Még a kialakult partnerkapcsolatokban is folytatnia kell a beszélgetéseket ezekről a témákról. Az elvárások megértése segíthet az egészséges szexuális élet megkezdésében és fenntartásában.

Az egészséges szexuális élettel kapcsolatos elvárásoknak kell irányítaniuk a beszélgetést. A testi önbizalom és az érzelmi élmény gazdag, kielégítő szexuális élményt eredményezhet.

 

Miért fontos a fizikai korlátok megvitatása?

 

Tested képességeinek ismerete nagyon fontos a fizikai tevékenységek – különösen a szexuális tevékenységek – mérlegelésekor. Bizonyos szexuális pozíciók nagy rugalmasságot és kitartást igényelnek. Számos változó határozhatja meg, hogy mi tekinthető „normálisnak” – és mi számít tabunak.

A korábbi sérülések, ülő életmód vagy egyéb fizikai korlátok csalódást okozhatnak az egyik vagy mindkét partnernek. Ezenkívül a klinikailag diagnosztizált testi fogyatékossággal születettek, vagy akiket később diagnosztizálnak, eltérő aggodalmaik lehetnek a szexualitással és azzal kapcsolatban, hogy mi legyen. A fizikai korlátokról folytatott nyílt és őszinte megbeszélés mindkét partnernek segíthet alkalmazkodni és jól érezni magát. A testi korlátokkal küzdőknek is joguk van az élvezetes szexuális élethez.

 

Beszélnie kell az Szexuális Úton Terjedő Betegségekről?

 

Bár ez kínos lehet, mindenképpen beszélje meg szexuális úton terjedő betegségének állapotát és a szexuális úton terjedő fertőzések kórtörténetét. Az Szexuális Úton Terjedő Betegségek széles körben elterjedtek, különösen a fiatalabb felnőtteknél. 2018-ban az Egyesült Államokban 26 millió szexuális úton terjedő fertőzést dokumentáltak.

Néhány gyakori Szexuális Úton Terjedő Betegség a szifilisz, a genitális herpesz, a HIV és a gonorrhoea. Ezek közül sok hosszabb ideig egyáltalán nem mutat tüneteket. Ez idő alatt azonban továbbra is partnerről partnerre adhatók át.

Mindkét jelenlegi Szexuális Úton Terjedő Betegség státuszáról beszélni nagyon fontos, ha egy intim fizikai kapcsolatban halad előre. Ha állapota ismeretlen, ki kell vizsgálnia az alapellátó orvosánál vagy a helyi klinikán. A kezeletlen Szexuális Úton Terjedő Betegségek a jövőben szexuális zavarokhoz és meddőséghez vezethetnek. A megelőzésről és az óvszerhez hasonló védőeszközök használatáról szóló megbeszélés szintén nagyon fontos. Ön és partnere gondtalanabb szexuális kapcsolatot élvezhet, ha tájékoztatják egymást egészségi állapotukról.

 

Ezeknek a témáknak a megvitatása biztosítja a jó szexuális életet?

 

Egy egyszerű beszélgetés segíthet jobban megérteni szexuális partnerét, bár erre nincs garancia. A boldog párok gyakran erős intim kötelékekkel rendelkeznek, amelyek táplálják szexuális tevékenységüket.

Ennek a köteléknek megerősítése érdekében nem szabad, hogy kihűljön a kapcsolat. Figyeljen oda, hogy mindig lángoljon a szenvedély ön és partnere között.

A szexualitás fenntartásához mindig újítani kell, ezért érdemes természetes anyagokat (gyógynövények) tartalmazó potencianövelőt kipróbálni.

Webshopunk választéka:

AJÁNLOTT TERMÉKEK

BOOM BOOM TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

Boom Boom vélemény:

Sosem gondoltam volna hogy ekkora szexuális élményt nyújthat egy potencianövelő kapszula. Sok kétség volt bennem mikor megrendeltem a BOOM BOOM  terméküket, amit felváltott a bizonyosság érzése. Azóta minden barátomnak ajánlom ha egy kis izgalmat akar csempészni az intim együttlétbe.

Sándor

GENTLEMANUS TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

Gentlemanus vélemény:

A feleségemmel szerettük volna felfrissíteni a szexuális életünket, ezért rendeltem meg a GENTLEMANUS potencianövelő szert. A hatása szinte hihetettlen volt.  Hatalmas élményben volt részünk. Köszönöm 

Tibor

ALPHA MAN TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

ALPHA MAN VÉLEMÉNY:

Végre egy multivitamin ami kifejezetten nekünk férfiaknak szántak. És tényleg hatásos. Szkeptikus voltam mikor megrendeltem, de minden elképzelésemet felülmúlta. Az ALPHA MAN hatására sokkal energikusabbnak érzem magam és jobb a közérzetem is. 

Tihamér

LONG LOVE TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

Long love vélemény:

Eddigi életemben mindig problémám volt a korai ejakulációmmal. Természetes készítményt kerestem a problémám kezelésére,, ekkor találtam a LONG LOVE -ra az Önök termékére. 
Használata során végre hosszabbak lettek a szeretkezéseim. A partnerem is sokkal elégedettebb velem. Köszönöm ezt a csodaterméket.

Péter

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Szólj hozzá

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.