Barion Pixel

Meddőséget okozhat a korai magömlés?

Meddőséget okozhat a korai magömlés?

A korai magömlés és a meddőség kapcsolata

 

A férfi meddőségi tényezők a meddőségi esetek körülbelül 30% -ában járulnak hozzá. Tényezők, amelyek átmenetileg vagy tartósan befolyásolhatják a spermát és megakadályozzák a terhességet, a következők: mozdulatlan spermiumok, elzáródások, amelyek akadályozzák a sperma szállítását, alacsony spermiumtermelés, spermium-rendellenességek, fertőzések, betegségek, környezeti hatások, krónikus betegségek, vegyi expozíció, hormonális egyensúlyhiány, szaporodási anatómiai hibák és/vagy férfi szexuális zavarok.

Míg a korai magömlés nem teszi terméketlenné a férfit, bizonyos esetekben a korai magömlés gondot okozhat a teherbe esni készülő párnak. A fogantatás két kulcsfontosságú tényezőt foglal magában – a hüvelyi behatolást és az ejakulációt.

Ha az ejakuláció a behatolás előtt vagy közvetlenül utána történik, az befolyásolja a termékenységet. Az idő előtti magömlés csalódottsághoz, haraghoz és feszültséghez vezethet a partnerek között, ami párkapcsolati problémákat okozhat, és ezáltal befolyásolja a termékenységet.

Súlyos és kezeletlen korai magömlés esetén, amikor a hím ismételten felszabadítja (ejakulálja) a spermát, mielőtt a hüvelybe jutna, a fogantatás esélye alacsony.

Más szóval, a korai magömlés megzavarhatja a spermium azon képességét, hogy elérje a petesejtet. És még akkor is, ha egy férfi képes elérni a hüvelyi behatolást; előfordulhat, hogy még mindig nincs elég életképes spermium a női petesejt megtermékenyítéséhez.

 

Férfierősítő tabletta

 

Az igazság az, hogy a férfiak, akik ebben az állapotban szenvednek, szoronghatnak a szex és teljesítményük miatt, ami súlyosbíthatja a problémát. Ennek eredményeként ezek a férfiak szégyenből és zavarból kerülik a nemi életet partnereikkel.

A jó hír az, hogy a tanulmányok azt mutatják, hogy a korai magömlésnek nem kell negatívan befolyásolnia egy pár gyermekvállalási esélyeit – de csak akkor, ha más feltételek teljesülnek (azaz a spermium bejut a hüvelybe az ovuláció során).

Ne feledje, hogy az ilyen állapotú férfiakat nem tekintik terméketlennek – még mindig képesek spermiumot termelni. A probléma a szállításban rejlik. Azonban a korai magömlés kezelésekkel és/vagy asszisztált reprodukciós technológiákkal azaz megtermékenyítéssel, intracitoplazmatikus spermium injekcióval egy pár még mindig sikeresen teherbe tud esni.

 

A férfiak felkeresik az orvost korai magömlés vagy meddőség miatt?

 

Nem. Miért nem? Nos, főleg a korai magömléshez kapcsolódó társadalmi megbélyegzés miatt. Egyes férfiak ezt az állapotot a „kevésbé férfias” jelzővel azonosítják, ami nem állhat távolabb az igazságtól. Ennek a kérdésnek a kezelése erőt és bátorságot jelent, ezért az ilyen állapotú férfiaknak nem kell félniük a kezeléstől. Igazság szerint nincs tudományos összefüggés a „férfiasság” és a korai magömlés között. Úgy tűnik azonban, hogy a férfiak életkorának és érettségének előrehaladtával hajlamosabbak arra, hogy kezelést kérjenek.

 

Összefoglalva

 

A súlyos korai magömlés megakadályozhatja a pár teherbe esését, még akkor is, ha a férfi és a nő is termékeny. A legtöbb esetben az első lépés a korai magömlés problémájának megoldása, és annak biztosítása, hogy a férfi el tudja érni a hüvelyi behatolást.

A jó hír az, hogy ha a korai magömlést kordában tartják, az állapotnak el kell múlnia. Ha a párnak továbbra is gondjai vannak a fogantatással, az orvos megkeresheti azokat a fizikai és pszichológiai tényezőket, amelyek hozzájárulhatnak a meddőséghez.

A korai magömlésnek nem kell akadályoznia egy pár álmát, hogy szülőkké váljanak. Szerencsére vannak módok a korai magömlés gyógyítására , így a párok olyan babákat szülhetnek, amelyekről álmodtak!

De ha gyorsan kellene a segítség, akkor tekintse meg a mellékhatásoktól mentes termékeinket, ami egész biztosan segíteni fog a probléma megoldásában.

AJÁNLOTT TERMÉKEK

LONG LOVE TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

Long love vélemény:

Eddigi életemben mindig problémám volt a korai ejakulációmmal. Természetes készítményt kerestem a problémám kezelésére,, ekkor találtam a LONG LOVE -ra az Önök termékére. 
Használata során végre hosszabbak lettek a szeretkezéseim. A partnerem is sokkal elégedettebb velem. Köszönöm ezt a csodaterméket.

Péter

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Szólj hozzá

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.