Barion Pixel

D-vitamin hiány 4 egészségügyi hatása

Hozzájárul-e a D-vitamin hiánya az erekciós zavarokhoz?

Hozzájárul-e a D-vitamin hiánya az erekciós zavarokhoz?

A D-vitamin hiánya szervezetünk romlásához vezethet. A mai világban több időt töltünk a házban, mint kint a szabadban, ennek oka a digitalizáció. A televízió, a telefon és az internet a fő bűnösök, hogy az emberek sokkal kevesebb időt töltenek a szabad ég alatt. Sajnos ez nem jó irány, amit az egészségünk is meg fog szenvedni. A fizikailag inaktív és a csökkent napfénynek való kitettség D-vitamin hiányhoz vezethet.
A D-vitamin fontos biológiai molekula, amely számos fontos funkciót lát el az emberi szervezetben. Hiánya esetén a test különböző részei az ideálisnál kevésbé működőképesek.

D vitamin
D vitamin

Mi a D-vitamin?

Az aktív D vitamin tudományos neve a kalcitriol. A D vitamin egy szteroid hormon, amely hírvivőként működhet a különböző testi funkciók szabályozásában. A vitamin elnevezést általában olyan szerves vegyületekre használják, amelyeket étrenddel kell bevinni a szervezetbe. Mivel a D vitamin közvetlen napfény mellett az étrendből is biztosítható, ezért külön vitaminná teszi, mivel a szervezet teljesen önmagában képes előállítani.

Az étrendi D-vitamint általában hal, tojás és D-vitaminnal dúsított élelmiszerek, például gabonafélékben található meg nagyobb mennyiségben. A D-vitamin táplálékkal történő bevitele akkor lehet akadály, ha elkerülöd az állati eredetű termékek fogyasztását, mivel a hal és más húsok gazdag D-vitaminforrások.

Miért szükséges a megfelelő mennyiség a szervezetünk számára?

A D-vitamin széles körben hat a különböző testi funkciókra.

1. Ásványianyag-egyensúly megtartása

A D-vitamin egyik feladata, hogy segítse fenntartani az ásványi anyagok egyensúlyát a szervezetben. A D-vitamin segít például a kálcium, a foszfát és a magnézium felszívódását. A D-vitamin-hiány esetén az ásványi anyagok egy részének étrenddel történő felszívódásának képessége jelentősen csökkenhet.

2. Csontok egészségét ronthatja a D-vitamin hiánya

A csontok döntő szerepet játszanak a szervezet szabad kálciumkoncentrációjának biztonságos tartományon belüli fenntartásában. Amikor több kálciumra van szükség a szervezetben, az oszteoblasztoknak nevezett sejtek szabadon lebegő kálciumot vesznek fel, és lerakják a csontba.
Ha a kálciumszint alacsony, az oszteoklasztoknak nevezett sejtek eltávolítják a csontból a kálcium egy részét, hogy helyreállítsák a megfelelő kálciumkoncentrációt a szervezetben. Ezért fontos mert a D-vitamin elősegíti ezt a folyamatos ciklust azáltal, hogy biztosítja a foszfor és a kálcium szükséges egyensúlyát, amely lehetővé teszi, a kálcium mineralizációját és lerakódását.

3. Mellékpajzsmirigy működését is befolyásolhatja a D-vitamin hiánya

A kálciumionok kulcsszerepet játszanak az izmok összehúzódásában és az idegek terjedésében. A D-vitamin segíti a mellékpajzsmirigy működését a kálcium felszívódásával és tárolásával.

4. Erekciós zavarok és a D-vitamin hiánya

A kutatások azt mutatják, hogy a D-vitamin hiány okozhat merevedési zavart, ami nagy valószínűséggel hozzájárul a szív-és érrendszeri betegségekhez. A D-vitamin kálcium szabályozása nagyon pozitív hatással van a szív és érrendszer egészségére. Mind az erekciós zavar mind a szív- és érrendszeri betegségek kialakulása erősen összefügg a D-vitamin hiánnyal.
A szív-és érrendszeri betegségek és a merevedési zavarok közötti összefüggés jól ismert, mivel az erekció nagymértékben érinti a keringési rendszert. Ha a keringés akadályozott, akkor ésszerű megérteni, hogy a pénisz szükséges véráramlása nem biztos, hogy elérhető azoknál, akiknél előrehaladottabb szív-és érrendszeri betegségük van.
Az Erekciós zavar kialakulásában leginkább az életmód és a környezeti hatások járulnak hozzá.
Egy amerikai tanulmány megállapította, hogy a D-vitamin-hiányban vagy -elégtelenségben szenvedő férfiak erekciós funkciója alacsonyabb, mint a normál D-vitamin-szinttel rendelkező férfiaké.

Összesítve nem számít, hogy mi okozza az erekciós zavart mindenre van megoldás.

Válaszd a BOOM BOOM potencianövelő kapszulánkat az ALPHA MAN immunerősítő készítményünket.

AJÁNLOTT TERMÉKEK

BOOM BOOM TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

Boom Boom vélemény:

Sosem gondoltam volna hogy ekkora szexuális élményt nyújthat egy potencianövelő kapszula. Sok kétség volt bennem mikor megrendeltem a BOOM BOOM  terméküket, amit felváltott a bizonyosság érzése. Azóta minden barátomnak ajánlom ha egy kis izgalmat akar csempészni az intim együttlétbe.

Sándor

ALPHA MAN TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

ALPHA MAN VÉLEMÉNY:

Végre egy multivitamin ami kifejezetten nekünk férfiaknak szántak. És tényleg hatásos. Szkeptikus voltam mikor megrendeltem, de minden elképzelésemet felülmúlta. Az ALPHA MAN hatására sokkal energikusabbnak érzem magam és jobb a közérzetem is. 

Tihamér

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Szólj hozzá

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.