Barion Pixel

Sex 10 jótékony hatása

Sex 10 jótékony hatása

A sex az egyik, ha nem a legörömtelibb tevékenység. Az örömön kívül azonban sok egyéb jótékony hatása is van a testünkre nézve!

Egy online egészségügyi lap a következőkben foglalja össze ezeket. A dolog érdekessége, hogy az egyik legősibb ösztönünkről van szó, ami a fajfenntartást segíti elő. Mégis a testünkre gyakorolt hatásai nemcsak jótékonyak, de egyenesen javallottak.

Tehát a sex elsőrendűen az immunrendszerünket segíti, erősíti.

a sex erősíti az immunrendszert

Már a heti rendszeresség is 30%-al növeli meg a szervezet ellenanyag termelését. Az IgA, vagyis az immunglobulin, a vérben, mint szekretoros IgA-ként a nyálkahártyák felületén található. Ez utóbbi előfordul a nyálban, könnyben, orrnyákban, tracheabronchiális váladékban, gastrointestinális szekrétumokban és az anyatejben.

Az IgA feladata a nyálkahártyákon bejutó kórokozók elleni védelem a komplement rendszer aktiválásával és gyulladásos reakciók kiváltásával. Az IgA biológiai felezési ideje mindössze 6 nap, így a rendszeres sex segíti a feltöltődést.

Továbbá jót tesz a szívnek!

Az egészséges mértékben megemelkedett pulzusszám edzi a szívet. Ezzel párhuzamosan pedig csökkenti a szívbetegség kockázatát. Ez elsősorban a nőknél figyelhető meg. Általában a férfiak magasabb pulzusszámot produkálnak sex közben az aktus közbeni aktivitásuk miatt.

Fontos, hogy akik szívbetegségekkel küzdenek, érdemes egy orvossal konzultálni, hogy heti hány alkalom üti meg még az egészséges szintet!

A sex hosszú távon hozzájárul az egészséges vérnyomás fenntartásához!

Az előbbivel összevetve ez oximoronnak tűnhet, de nem az. Már önmagában az ölelkezés is hozzájárul ehhez. Ugyanis ez abban merül ki, hogy a rendszeres ágyba bújók hosszú távon kevésbé lesznek fogékonyak a magas vérnyomásra. Ami pedig sokféle betegség kialakulásának előszobája!

Fájdalom, fejfájás és az elmaradt aktus.

A sztereotípiával ellentétben a rendszeres sex gyógyír a fejfájásra! Ugyanis az aktus utáni éhség és szomjúság kielégítésére azonnal reagálunk. A bevitt tápanyag és a nagyobb fokú hidratáció mindig egészséges. A fejfájás gyakori oka a kevés folyadékbevitel.

Egyáltalán nem elhanyagolható szempont a jó alvás és a szép álmok!

a sex felel a jó alvásért

Az egyik legfontosabb boldogság hormon, az oxitocin nagy mértékben szabadul fel, ami pedig megágyaz a jó alvásnak. Ez különösen akkor igaz, ha a párok eljutnak az orgazmusig. Emellett az álmodásban és az alvásban kulcsszerepet játszó prolaktin magasabb szintje szintén ehhez járul hozzá!

Szóval, aki régóta szenved a rémálmoktól, annak a sex a legjobb álomfogója!

A férfiaknál jelentősen csökken a prosztatarák kockázata!

A férfi orgazmus által okozott ejakuláció felelős a védelemért, amivel csökken a prosztatát érő nyomás. Egy több éves, sok alanyt bevonó kísérlet ágyazott meg ennek a kijelentésnek. Azok a férfiak, amikor körülbelül 21-szer ejakulálnak havonta, jelentősen csökkent a prosztatarák kockázata!

Ezek után nem meglepő, hogy a rendszeres sex feltúrbózza az agyműködést!

Különféle kísérletekben rendre jobban szerepeltek a férfiak a memóriát érintő teszteken. A nők pedig kiválóan végeztek a kísérletek során. Ezért jórészt azok a stimuláns hormonok a felelősek, amelyek a központi idegrendszerre, áttételesen az agyra gyakorolnak hatást.

Végül a rendszeres sex a jóllétünkre is hatással van!

Felszabadít a stresszes állapotból, növeli az életkilátásainkat és építi az önbizalmunkat! Az intimitás, a szerelem érzete mindenkit örömmel tölt el. Sajnos azonban vannak olyanok, akiket az aktus nem felszabadít, hanem lelomboz. Az ő számukra a sex egyfajta régi traumával van öszeköttetésben, mint például egy nemi erőszakos eset, nemi betegség. Számukra a megoldás egy pszichológus felkeresése, hogy visszatérhessenek a boldogság útjára.

Hiszen a jó és a rendszeres sex mindenkit megillet, ehhez nyújtanak segítséget a potencianövelők!

AJÁNLOTT TERMÉKEK

BOOM BOOM TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

Boom Boom vélemény:

Sosem gondoltam volna hogy ekkora szexuális élményt nyújthat egy potencianövelő kapszula. Sok kétség volt bennem mikor megrendeltem a BOOM BOOM  terméküket, amit felváltott a bizonyosság érzése. Azóta minden barátomnak ajánlom ha egy kis izgalmat akar csempészni az intim együttlétbe.

Sándor

A cink, mint potencianövelő

 

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Szólj hozzá

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.