Barion Pixel

A potencianövelő életvitel és a hibás étrend

A potencianövelő étrend elérése a hibás életvitel felszámolásával kezdődik.

A potenciazavar az életkor előrehaladtával egyre gyakoribb, ezért nagyon fontos, hogy időben megkezdődjön a potencianövelő életvitel! Kritikus pont az életvitel!

A potencianövelő életvitel érdekében adott jó tanácsok nem csak a nemi szervre hatnak jótékonyan, de az egész napi teljesítményünkre és kedvünkre is jótékony hatással vannak. Nem csoda, hogy a potencia szavunk egyszerre jelent – többek között – közösülési képességet, valamint változást okozó képességet. Mindkettőhöz elengedhetetlen az egyéni energiaszint megfelelő szintre tornázása és természetesen annak fenn-, illetve megtartása.

Ahhoz, hogy kiválóan teljesíts az ágyban, a magánéletedben és a munkádban egyaránt, a következők fognak neked segíteni!

Figyelj az étrendedre, ha a potencianövelő életvitel a célod!

A nem megfelelő, rossz napi étkezés állandó levertséghez, fáradsághoz vezet. Stresszeli a szervezetet és lefáraszt téged, mert a feldolgozáshoz jóval nagyobb energia kell, amit a test elő is teremt. Miközben te kevésbé leszel képes fókuszálni az elintézendőkre, nem tudsz kiteljesedni a szociális életedben. Ennek eredményeképpen megjelenik a bűntudat; pedig nem a képességeiddel van baj, egyszerűen kimerültél!

hibás étrend a potencianövelő életvitel ellensége

A potencianövelő életvitel lényege, hogy minél kevesebb, újrafeldolgozott ételt viszel be a szervezetedbe, annál jobb! A különféle módon kezelt ,,műkaják” nagyon sokáig nem bomlanak le, miközben az ízesítésüknek köszönhetően nagyon finomak. Az ördögi kör pedig itt kezdődik, mert ezután egyre csak többet és többet akarsz majd enni. Az egészséges választás ezzel szemben nem csak az, hogy az élelmiszer természetes eredetű legyen, de fontos, hogy tudjuk, hogy mit miért is eszünk! Persze, ha szoros az időbeosztás nehéz helyesen táplálkoznunk, ugyanakkor érdemes minél közelebb kerülni az ideálishoz.

Hogy milyen is egy ideális étrend? Napi hányszor és mit igyunk mellé?

Sok ember sokféle étrendre és diétára esküszik. Ezekben pedig közös, hogy a szervezet leterheltségét csökkentik. A kevés szénhidrát bevitelére buzdító étrendek elsősorban a fogyásban érdekeltek. Ugyanakkor nem feledkezhetünk el arról, hogy a szénhidrátok igazi energiabombák számunkra. Azok az étrendek, amelyek a zsíroknak üzentek hadat, szintén hasonló cél vezérli, mint az előbbieket. Itt se feledjük, hogy fontos vitaminjaink oldódnak zsírban! A kizárólag növényi ételeket ajánló vegetáriánus étrend szintén lehet effektív, de csak ha a húsokból származó fehérjét és vitaminokat máshonnan pótolni tudjuk! Ami biztos, az az, hogy többször együnk kevesebbet, folyamatos energiaellátást biztosítva ezzel a szervezetünknek, közben hagyjunk időt az emésztésnek is; az 1/3:2/3 tökéletes arány egy napra! A potencianövelő életvitel alapja a megfelelő étrend!

spárga a potencianövelő életvitel támogatója

A rostosban gazdag étrend célja, hogy a rostok kis adagban is csillapítsák az éhünket!

A répafajták, a spárga, a borsó- és babfélék kiváló tápanyagforrások, emellett pár dkg képes kiváltani egy nagy tál olajos sültkrumplit.

A szénsavas italok általában túlcukrozottak és felpuffasztanak!

Legjobb választás az ásványi anyagokban gazdag szénsavmentes ásványvíz, amit citrusfélékkel egészen üdítővé is varázsolhatunk. A vízszükséglet egyénenként változó, de az orvosok 2-3 liter közé teszik a szükséges napi fogyasztás mértékét. Ez attól is függ, hogy mennyire mozgásszegény életmódot folytatunk; ugyanakkor a vizesedéstől sem árt távolt tartani magunkat.

A mozgás pedig az egész étrend legfőbb támogatója!

Segít a szervezetnek feldolgozni a tápanyagokat, illetve beépíteni azokat a megfelelő helyekre. Ráadásul nagyban csökkentik az idősebb kori ortopédiai problémáinkat. Az eredmény egy olyan pozitív testkép, amire joggal lehetünk büszkék; az öröm, ami ebből fakad pedig elsődleges endorfinképző.

A fogyás nem divat kérdése!

A saját elhízottságunk mértéke befolyással van a teljes szervezetünk működésére. Az elhízás következményei között vannak olyan súlyos problémák, mint a cukorbetegség, ízületkopás, ortopédiai problémák és a nemi vágy csökkenése, amit a tesztoszteron-szint jelentős csökkenése hoz magával. Az pedig lerontja a potencianövelő életvitelünket.

A test bizonyos ételeket, tápanyagokat (szénhidrát, cukor, zsír) nem azért raktároz el zsírpárnaként, mert ki akar tolni velünk, hanem azért, mert tartalékol, hátha egyszer erre, energia formájában szükséged lesz. Az elhízottságnak, túlsúlyosságnak kategóriái vannak. Ehhez jó közelítést nyújt az úgynevezett testtömeg index (BMI) kalkulátor, amit ide kattintva érhetsz el.

Sokak számára kevéssé nyilvánvaló, hogy a zsírpárnáink alatt mindenki – ha nem is Schwarzenegger – de egy esztétikus izom-körvonalú Adonisz. Ha a zsírpárnák eltűnnek, a tükörben egy barátságosabb, energikusabb és vidámabb Te fogad. Ezzel együtt nőni fog a tesztoszteron-szint, aminek egyenes következménye a potencianövelés! A potencianövelés fokozásához szerencsére ma már nem szükséges hosszú hónapokat étrend és életmódváltással eltöltened.

Ehhez kaphatsz természetes anyagokból készült segítséget is:

AJÁNLOTT TERMÉKEK

GENTLEMANUS TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

Gentlemanus vélemény:

A feleségemmel szerettük volna felfrissíteni a szexuális életünket, ezért rendeltem meg a GENTLEMANUS potencianövelő szert. A hatása szinte hihetettlen volt.  Hatalmas élményben volt részünk. Köszönöm 

Tibor

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Szólj hozzá

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.