Barion Pixel

5+1 potencia tulajdonság, amiktől a nők szerint is bomba leszel az ágyban!

öltönyös férfi

Ha egy nő igazi férfira vágyik, akkor a vonzódását az ágyban is hasonlóan meg szeretné élni csakúgy, mint a mindennapi életben! Egy igazi kapcsolatban – mégha egyéjszakás is –  a vonzóerő és az az mögött álló potencia a döntő.

férfi és nő egymással szemben

Ez egyfajta rátermettség, ami elvarázsolja a nőt a találkozás alkalmával és olyan teljesítménybeli képességeket mutat, amitől a nő beindul, szexuális izgalommal telítődik.

Mikor a legjobb egy férfi? Egyszerű kérdés, sokrétű válasz! Következzen 5+1 potencia tulajdonság, ami csábít, levesz a lábról, majd hozzád láncol!

Akkor, ha mindig odafigyel, hogy a nő is csúcsra jusson!

A férfiak általában csak akkor dolgoznak nagyon keményen azon, hogy a nők is elérjék a végső gyönyört, ha komolyabb érzéseket táplálnak iránta. Persze sokukat alapesetben is elégedettséggel tölti el, ha egy nő élvezte az együttlétet, de ha a nő azt veszi észre, hogy újra és újra neked akar kedveskedni, a nő orgazmusa épp oly fontos a férfi számára, mint a sajátja, akkor biztosak lehetünk benne, hogy mindketten megtalálták a legjobbat. Ehhez azonban sok figyelemre, kitartásra és magas potencia szintre van szükség! Ez utóbbi szintjét, te is könnyedén növelheted a Tornado+ és a Boom Boom potencianövelő termékekkel.

Akkor, ha nyitott az újdonságokra!

A szexben az az igazán gyönyörű, hogy igazán izgalmassá tehetitek, ha egy kis színt visztek bele. Persze nem azt mondjuk, hogy a sima misszionárius póz nem lehet élvezetes, de azért nem baj, ha egy kicsit megfűszerezitek a dolgokat. Ha pedig a férfi is nyitott az újdonságokra, nem rémiszti meg egy esetleges szerepjáték kipróbálása, vagy szexuális játékszer bevetése, akkor biztos, hogy nagyona nőbe habarodott. mindig és mindenkor akarja őt.

Akkor, ha nyíltan, magabiztosan kommunikál!

Sem a sexben, sem a sex után ne veszíts a magabiztosságodból! Tegyél fel több kérdést azzal kapcsolatban, hogy milyen volt vele, mit szeretnél legközelebb és a többi. Ez egyértelmű jele annak, hogy fontos neked az, hogy ő mit szeretnél, a te boldogságod, örömöd helyezi előtérbe, ez pedig bizony, a szerelem jele.  Mondd el és azután éreztesd, ez legyen a mottó! A sokat emlegetett magabiztosság a férfi potencia esszenciája. A nők szerint az egyik legtüzesebb dolog ez, amit egy férfi viselhet sex közben ás azon kívül egyaránt.

Akkor, ha pontosan azt adja vissza az ágyban, amit kap!

Apropó, ha már az adok kapoknál tartunk, akkor fontos kiemelni, hogy a férfiak imádják kielégíteni a nőket, de azt is nagyon szeretik, ha a törekvéseik viszonzásra találnak. Félreértés ne essék, itt nem lehetetlen elvárásokról van szó, de a srácok számára az nagyon is izgató tud lenni, ha egy nő örömmel elégíti ki őket. Gondolj csak bele fordítva. Ez üdítően tud hatni a férfi potencia és a magabiztosság elérésére. Ehhez azonban fel kell ismerni a nők orgazmus közeli reakcióit. Ezek: gyorsuló levegővétel, lihegés, kipiruló bőr, megkeményedett mellbimbók, önkéntelenül megfeszült arc-, kéz- és lábizmok. Ugyanakkor a másik végletet is látni kell, amikor egy nő nem élvezi, amit a párja csinál és azt gyorsan korrigálni. A sűrű adok kapokra épülő sex nagyban épít a hosszas előjátékra is.  Ehhez szükséges a férfi orgazmus legtovábbi visszatartása és a korai magömlés kiküszöbölése. Erre kínál megoldást a Long Love termék!

Akkor, ha fitt testben és lélekben!

Talán ez az, ami mindennek az alapja. Félre értés ne essék, nem kell mindenkinek száz kilós súlyokat emelgetnie évtizedeken át, miközben lemond a legízletesebb falatokról. Ez alapvetően egy állapot, amikor az ember alapvetően pozitív életszemléletű és odafigyel magára. Ez idővel komoly kisugárzássá alakul, amit a nők is kiszúrnak. A potencia szempontjából, különösen a férfiasság kérdéskörben ez a legfontosabb! Az Alpha man férfi immunerősítővel biztosítja, hogy megőrizd a férfiasságodat, miközben növeled az erőt, kitartásod és életerőd!

Akkor, ha nem vagy szégyenlős!

Ez szorosan összefügg egyébként a magabiztosság kérdésével. Ha kellő önbizalommal rendelkezel, akkor nem fog gondot okozni a számodra az sem, ha mondjuk villanyfénynél vagy világosban szexeltek, hiszen nem vagy szégyenlős. A férfiak imádják, ha egy nő nem takargatja magát, hiszen minden vágyuk, hogy gyönyörködhessenek a másik fél testében.

 

 

 

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Szólj hozzá

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.